TEAM BLOW

VI ER 8 DEDIKERTE STYLISTER SOM BRENNER FOR YRKET, SÅ DU SKAL FØLE DEG TRYGG I STOLEN HOS OSS.

SALONGEN LIGGER I 2.ETG, OG MED FLERE SMÅ AVDELINGER – SLIPPER DU Å FØLE AT DU SITTER PÅ UTSTILLING. VI BYR PÅ GOD ATMOSFÆRE OG BEHAGELIG MUSIKK, SLIK AT DU SKAL KUNNE NYTE DITT FRISØRBESØK PÅ BEST MULIG MÅTE.

Trine Eidem

DAGLIG LEDER / @hairbytriiin

Har erfaring som frisør siden 2007, høy faglig kompetanse og har en stor kundekrets. Hun har og jobbet som frisør i London en lengre periode. Noe av det hun gjør mest av er bli-ny prosjekter, hvor hun kan skreddersy både klipp og farge hver enkelt kunde. Hun gjør alle teknikker som folie, balayage og foilayage, men hennes spesialitet er nok hettestriper. Trine er veldig opptatt av velvære og vil bruke all sin kunnskap på å gi deg det beste resultatet.

Kenneth Solbakken

ART DIRECTOR / @kensolb

Har lang fartstid i bransjen, og har med seg 16 priser i Årets frisør og 5 NM gull i bagasjen. Han har hatt mange spennende oppdrag opp igjennom årene, og blant annet jobbet mye med magasiner, tv/media og Fashion week i New York, Paris ,Milano og London.

Det han liker spesielt godt med jobben er den gode relasjonen man får til kundene, få være kreativ- og kunne få kunden til å føle seg ekstra vel etter frisørbesøket.

Oda Haukli

SENIOR / @hairby.oda

Oda er ei jente fra Støren som alltid har drømt om å bli frisør, og har nå jobbet som det siden 2016.

Hun er lidenskapelig opptatt av alt innen fargebehandlinger og styling, -og det å få tilpasse en pakke med klipp, farge/striper og styling er noe hun syns er ekstremt gøy.

Om du trenger enkle tips til hvordan du kan style håret til hverdag eller fest, er Oda den rette.

Ailin-Mari Bøe

SENIOR / @hairbyailin

Hun er flink til å se hvert enkelt individ og tilpasser klipp og fargebehandling, som er unik for hver enkelt person.

Hennes spesialitet er tekniske klipper på begge kjønn, og har mye av både fade og skjegg da hun har en tilleggsutdannelse som barberer.
I tillegg til å jobbe på Blow, er Ailin med på å forme fremtidens frisørspirer -og jobber som frisørlærer på Norsk frisørskole.

Sandra copy

Sandra Sæther

FRISØR / @bysandravictoria

SANDRA ER EN AV VÅRE DYKTIGE FRISØRER.

HUN HAR STOR INTERESSE FOR HÅR, OG ER FLINK TIL Å GI GODE RÅD BÅDE FOR FARGE, KLIPP OG PRODUKTER.

Sandra er detaljert til fingerspissene, og er spesielt flink med striper/fargedesign og en god klipp tilpasset hver enkelt kunde.

Malin Brekstad Wijk

JUNIOR FRISØR / @hairbybrekstad

Er salongens svenske og er en av våre up and coming junior frisører som er headhuntet i team blow.

Hun har vært interessert i hår siden hun var liten, og stortrives i drømmejobben.

Det hun liker så godt med frisøryrket er at man hele tiden henter inspirasjon og motivasjon av hverandre – og gjør hverandre god.

Malin er målrettet etter å bli så god som mulig, elsker å være kreativ og hun tar alltid en utfordring på strak arm.

SIlje

Silje Aaknes

LÆRLING / @instagram

Silje er ei jovial jente fra Åfjord, hun er veldig engasjert i faget og tar gjerne en utfordring på strak arm. Du skal føle deg trygg i stolen til denne imøtekommende jenta
Kine.Marie copy

Kine Marie Johannessen

Frisør / @instagram

Kine Marie er glad i å jobbe kreativt med farger, skinfade og skjegg- og en av hennes favoritter er å jobbe med naturlige krøller. Hettestriper er og noe hun er rå på. Kommer du i stolen til Kine Marie får du en fin behandling, og en god opplevelse
Line.Åkerøy copy

Line Åkerøy

SOME ansvarlig

Line er den som er bak kamera og får salongen og oss til å skinne på sosiale medier. Hun har lang og bred erfaring i dette feltet, og har også ansvar for nettbutikken vår.

NYHET!

Vi har nylig åpnet en nettbutikk hvor du kan kjøpe våre eksklusive hår og stylingprodukter.

Personvern og data
Blow Hairdressing er ansvarlig for dine data, og vi er opptatt av ditt personvern. Dataene vi samler inn, bruker vi til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.