TEAM BLOW

VI ER 8 DEDIKERTE STYLISTER SOM BRENNER FOR YRKET, SÅ DU SKAL FØLE DEG TRYGG I STOLEN HOS OSS.

SALONGEN LIGGER I 2.ETG, OG MED FLERE SMÅ AVDELINGER – SLIPPER DU Å FØLE AT DU SITTER PÅ UTSTILLING. VI BYR PÅ GOD ATMOSFÆRE OG BEHAGELIG MUSIKK, SLIK AT DU SKAL KUNNE NYTE DITT FRISØRBESØK PÅ BEST MULIG MÅTE.

Trine Eidem

DAGLIG LEDER / @hairbytriiin

Har 14 års erfaring som frisør, høy faglig kompetanse og har en stor kundekrets. Hun har og jobbet som frisør i London en lengre periode. 

Noe av det hun gjør mest av er bli-ny prosjekter, hvor hun kan skreddersy både klipp og farge hver enkelt kunde. Hun gjør alle teknikker som folie, balayage og foilayage, men hennes spesialitet er nok hettestriper.

Trine er veldig opptatt av velvære og vil bruke all sin kunnskap på å gi deg det beste resultatet.

Kenneth Solbakken

ART DIRECTOR / @kensolb

Har lang fartstid i bransjen, og har med seg 14 priser i Årets frisør og 5 NM gull i bagasjen. Han har hatt mange spennende oppdrag opp igjennom årene, og blant annet jobbet mye med magasiner, tv/media og Fashion week i New York, Paris ,Milano og London.

Det han liker spesielt godt med jobben er den gode relasjonen man får til kundene, få være kreativ- og kunne få kunden til å føle seg ekstra vel etter frisørbesøket.

Oda Haukli

SENIOR / @hairby.oda

Hun er vårt nyeste tilskudd og faglig leder på Blow. Oda er ei jente fra Støren som alltid har drømt om å bli frisør, og har nå jobbet som det siden 2016.

Hun er lidenskapelig opptatt av alt innen fargebehandlinger og styling, -og det å få tilpasse en pakke med klipp, farge/striper og styling er noe hun syns er ekstremt gøy.

Om du trenger enkle tips til hvordan du kan style håret til hverdag eller fest, er Oda den rette.

Ailin-Mari Bøe

SENIOR / @hairbyailin

Hun er flink til å se hvert enkelt individ og tilpasser klipp og fargebehandling, som er unik for hver enkelt person.

Hennes spesialitet er tekniske klipper på begge kjønn, og har mye av både fade og skjegg da hun har en tilleggsutdannelse som barberer.
I tillegg til å jobbe på Blow, er Ailin med på å forme fremtidens frisørspirer -og jobber som frisørlærer på Norsk frisørskole.

Emilie copy

Emilie F. Haugen

Senior / @emiliehaugen_hair

Katja copy

Katja Kirkholt

SENIOR/ @katjahairstylist

Malin Brekstad Wijk

JUNIOR FRISØR / @hairbybrekstad

Er salongens svenske og er en av våre up and coming junior frisører som er headhuntet i team blow.

Hun har vært interessert i hår siden hun var liten, og stortrives i drømmejobben.

Det hun liker så godt med frisøryrket er at man hele tiden henter inspirasjon og motivasjon av hverandre – og gjør hverandre god.

Malin er målrettet etter å bli så god som mulig, elsker å være kreativ og hun tar alltid en utfordring på strak arm.

Sandra copy

Sandra Sæther

JUNIOR FRISØR / @bysandravictoria

Personvern og data
Blow Hairdressing er ansvarlig for dine data, og vi er opptatt av ditt personvern. Dataene vi samler inn, bruker vi til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.